Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem vannak túlmiszt...

Csak szerintem vannak túlmisztifikálva az alapgyakorlatok?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy sok izmot mozgat meg, meg nagy súlyt lehet használni, de szerintem túl van misztifikálva, nem értem miért csak egy gyakorlatra kell koncentrálni.

Más gyakorlatokkal is lehet ugyan akkora terhelést biztositani. Pl. Fekvenyomás helyett egykezes nyomás, esetleg tolódzkodás. Guggolás helyett lábtoló, vagy mellé.

Komolyan, mivel másabb egy guggolás, mint egy kitörés, vagy lábtoló? Mivel adna nagyobb terhelést a célzott, azaz a combizomnak?

2017. dec. 2. 18:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak szerinted.

Azért mert az erőemelők ezekben versenyeznek, nem jelenti azt, hogy ezek a leghatékonyabbak és hogy mindenki a big3-at kellene hogy csinálja bármilyen körülmények közt.

2017. dec. 2. 18:49
 2/16 anonim ***** válasza:
5%

Így van. Én 50 éve csak izolálok haver. És jobb formám van, mint azoknak akik bexarnak guggolásnál meg annál a fekvenyomás nevű farokméregetésnél.

Én kényelmesen befekszek a kis mellgépembe és szépen nyomom a 3x13 ismétléseket...

60/F

2017. dec. 2. 19:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre célzok. Értem én, hogy jók, én sem hagynám ki őket az edzéseimből, viszont azt sem csinálnám, hogy csak ezekre koncentrálok, minden más pedig nem érdekel..
2017. dec. 2. 19:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Az előző a #1 ment. De #2 nem is úgy értettem, hogy 86 gyakorlat kell egy izomra és szét kell izolálni.
2017. dec. 2. 19:13
 5/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem 86 kell fiam....Csak 9 kell. És mindenre 3x13 ismétlés. És egy nap 3 izom.
2017. dec. 2. 19:18
 6/16 anonim ***** válasza:
vagy akár egy statikus gyakorlat pl palánk vagy egy rákjárás/törpejárás súllyal.. ha kreatív vagy meg lehet oldani
2017. dec. 2. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Én békaügetést szoktam, egy taktikai mellénnyel a testemen és a számban egy Kalasnyikov van.
2017. dec. 2. 19:33
 8/16 A kérdező kommentje:
Jól van, elég lesz már 67%-os. Azt hiszed, vicces vagy? Inkább szánalmas.. Ne itt irogass minden hülyeséget, ha ennyi időd van, akkor inkább szerezz barátokat, de lehet inkább életet kéne.. Ennyi ésszel azt is csodálom, hogy betudtál regisztrálni ide, inkább menj máshova és ott szánalmaskodj..
2017. dec. 2. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:
LOL Kemény vagy, mint a kiszáradt kutyaszar.
2017. dec. 2. 19:58
 10/16 BlodDrunk ***** válasza:

Benne van a nevükben,hogy alapgyakorlatok,nyílván x évig mindenki hülye volt és fölöslegesen csinálta ezeket.

1.Az alapgyakorlatok, összetett gyakorlatok nem csak a célizmot dolgoztattják meg,rengeteg izomcsoport kapcsolódik be,ergó sokkal több izomrost kerül munkába ebből le lehet szűrni,hogy mivel több izom dolgozik,több is fog fejlődni ergó nagyobb tömeget hoz.

Ezt szerintem aki hülye az is felfogja..

Azt pedig sehol senki nem írta le,hogy csak ezekre kell koncentrálni,nem,de ezek képezik az edzés vázát.

Ez a 3 gyakorlat ami mindenképpen kell ha valóban a maximumot szeretnéd kihozni,és nincsenek egészségügyi okaid amiért nem tudod csinálni.

Azt elismerem,hogy kényelmesebb lábtolóba befeküdni,mint guggolni,vagy valami mellgépen nyomgatni fekvenyomás helyett,de közel se lesz olyan eredménye,mintha ezekre koncentrálnál.

2017. dec. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!