Osztott edzésterv vagy csak az alapgyakorlatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok túl vagyok 3 hónap átmozgató edzésen, kérdésem a következő lenne: Melyikkel lehet jobban fejlődni?
Osztott pl:
mell-váll
hát-vádli
kar
comb
A másik amire gondoltam, hogy heti 3x edzek de csak alapgyakorlatokkal, ugyanúgy figyelve arra, hogy növeljem a súlyokat és az edzésintenzitást, tehát minden edzésen menne:
Fekvenyomás, guggolás, felhúzás, mellről nyomás,döntött törzsű evezés, húzódzkodás, tolódzkodás, bicepsz állva rúddal, álló vádlizás, hasprés
Olvastam ezt is, azt is, viszont állítólag az alapgyakorlatok a legjobb tömegnövelő gyakorlatok, akkor miért kell bontani?
2015. júl. 10. 18:02
1/2 anonim válasza:
mindenkinek más válik be, és/vagy másra van ideje/energiája, ha érdekel a folyamatos teljes test edzés, nézz utána a HST-nek.
2/2 anonim válasza:
Átmozgatás után A-B-A, B-A-B terv kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!