Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti miért kezdtetek el edzeni?

Ti miért kezdtetek el edzeni?

Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy akik itt vannak miért kezdték el az edzést,gyúrást.Én igazából nemrég óta csinálom,de nekem elegem lett abból,hogy mindenki lenéz,a földbetipor,megszégyenít,csakazért mert nem tudok visszaütni.Igen,9-ben majdnem minden egyes nap a földbe lettem tiporva,meglettem szégyenítve,és méghozzá olyan csinálták akiket viszont megtudtam volna verni,de egyedül nem mertek keménykedni és négyen illeteve öten jöttek.Járt még valaki ebben a cipőben ?

2017. nov. 26. 20:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó hát ebben igazad van 😂
2017. nov. 26. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Kicsi volt a peniszem, most még kisebb! Konklúzió: A penisz az egy fsz izom.
2017. nov. 26. 23:30
 13/17 anonim válasza:
Én nem konditerembe járok...ha nem kézilabdázom...és én azért kezdtem el mert a tornatanár azt mondta,hogy tehetséges vagyok...és hát meg azért is mert itt van a példaképem Bojana Radulović...
2017. nov. 27. 08:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

én azért kezdtem el, mert nem volt férfias testalkatom. 184 cm mellé alig voltam 70kg. Nemrég láttam magamról félmeztelen képeket azokból az időkből és hát szörnyen néztem ki. Valamiért magamat nem láttam olyan vékonynak abban az időben... Most már közel 90 kg vagyok, 12% testzsír mellett, még néhány kg izmot szeretnék felszedni, hasonló testzsír mellett, remélem hogy sikerül. 1000x jobban nézek ki, lányok is máshogy néznek rám.

Végső cél az 1.6-os váll/csipő arány és minimum 44-es kar :D

2017. nov. 27. 09:04
 15/17 anonim ***** válasza:
170 centihez 105 kiló voltam, ennek már 3 éve, most olyan 73-4 vagyok kb
2017. nov. 27. 09:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Na látom eddig mindenki milyen szép sikereket ért el :)

Gratulálok hozzá mindenkinek !

2017. nov. 27. 16:16
 17/17 Rex Hunter válasza:

Nekem a rendőrsuli miatt kellett elkezdeni, mert az erőnléti vizsga is fontos volt. Anno alig tudtam 10 fekvőtámaszt megcsinálni. A tornatanárom sokat segített. Mai napig rendszeresen edzek és nem bántam meg, hogy elkezdtem.

Amúgy ha meg önvédelmi célra kell, akkor inkább küzdősport vagy harcművészet (kickbox, takewando, thaibox, kung-fu stb). Attól hogy nagy izmaid vannak, simán megver egy olyan ember aki ilyen sportban jártas, tapasztalt.

2024. jan. 29. 05:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!