Ti miert kezdtetek el edzeni?
Mi volt a kezdeti cel? Es miben valtozott ez az evek soran (mar ha valtozott)?
Pl hogy akrtatok kinezni vagy mit akartatok elerni?
Bár erre már válaszoltam máskor...
1. Hirtelen elkezdtek tetszeni a minimálisnál nagyobb izmok. Jó, máskor sem tartottam őket csúnyának, de fontosabbá váltak. Fogytam egy csomót, valahogy logikusan jött, hogy akkor fel is szedhetek némi izmot, csak jobb lehet.
2. Szerintem jó mozgás. Úgyis sokat ülök gép mellett, a sétákon s a ház körül sem adok valami nagy terhelést a testemnek... Nem jó az. Egy egészséges, lehetőség szerint erős és működő testhez hosszútávon véleményem szerint elengedhetetlen a megfelelő testedzés, márpedig mivel tudnám alaposan megedzeni a teljes testet...?
3. Jólesik és motiváló, hogy nőnek a súlyok. És a bicepszem is szebben dudorodik. Nem vesz el olyan rengeteg időt, megéri. Tartást is ad. Olyan életszakaszban vagyopk, hogy jólesik látni, hogy igenis, képes vagyok jó irányban menni, tenni, nem elfutni minden elöl... Vannak hullámvölgyek, de újra felveszem a fonalat. Ez az életem többi részének is példát mutat s a fizikai képességeim javulása is érezhető köznapi helyzetekben, ami elégedettséggel tölt el.
Még csak fél év telt el, az sem elég komolyan. Nem sok változott, ugyanazok miatt csinálom. Illetve a 3. pont új, erre nem is gondoltam, hogy ennyire hatni fog másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!