Miért kezdtetek el edzeni?
Mi motivált akkor,és most mi motivál titeket?
Aki több éve edz,és változott a motivációja,az írja le legyen kedves,hogy az elején mi motiválta,és ha változott,akkor most mi kézteti az edésre..
Köszönöm.! :)
Elején:fogyás, izmosodás motivált
Most: ugyanezek, de a barátságok, társaság, edzők és az aerobic-box szeretete. Meg az, hogy már ennyi év után jól csinálom, ez sikerérzést ad, imádom ezt a mozgásformát, nem tudom már enélkül elképzelni a napjaimat.
az motivált hogy kb "bot" testem volt.
elegem lett.
mikor teltek a hónapok jött a fejlődés, és ebből eredően a motiváció nőtt, plussz szoktam hallani a "kivagy izmosodva" és "régen elég gebe voltál" dolgokat és ezis jól esik.
és mikor megnézem a 2011-12es képeket és most igy vissza gondolva tényleg gebe voltam.
de akkoriba nem hittem magamról ezt!:)
--gömb--
Én is marha vékony voltam. Most se vagyok vastag, de azért más a helyzet.
3-as, én se akartam tudomásul venni hogy vékony vagyok, a középsuliban az egyik haverom is mindig ezzel cukkolt (ő 2 év edzés után 140 kilót kinyomott), én meg mindig vitatkoztam vele :D
A motiváció igazából nem változott. Az elejétől az hajtott, hogy elérjem azt a tömeget és erőt, ami csak lehetséges.
Még mindig közelebb vagyok a kezdőponthoz mint a kitűzött célhoz, de ennek fő oka az anyagiak egyrészt, másrészt különben is feladás csak a halálos ágyon :
)
A 182/65-ös testalkat "férfiként" elég motiváció volt arra, hogy ezen változtatni akarjak. Ezzel az alkattal akkor is megkérdezik az embertől, hogy "hanyadikos vagy?", ha évtizede kikerült az iskolapadból. Amikor a velem egymagas 15 éves alatt is 3 kilóval többet mutat a mérleg, az már tényleg frusztráló.
A 182/77-es alkat már egész elfogadható, de azért még lenne hová fejlődni... Motiváció ugyanaz.
Én egy edző csaj miatt jártam a terembe ahol oktatott. Aztán kb.1 év alatt rájöttem,hogy nem a test,hanem a pénz számít a nőknél,ráadásul az izom vagy bunyótudás nem ér semmit egy lőfegyver ellen.
Lediplomáztam és jól keresek így vannak nők,egy haver szekus cégében társtulaj vagyok papíron,így van fegyver is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!