Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy kerdesem lenne gyúrós...

Egy kerdesem lenne gyúrós cimboráimhoz?

Figyelt kérdés

A parom szteroidozott es mar lealalt vele. A kerdesem az lenne h mikor vallalhatunk babat? Nem lesz e beteg? Egyaltalan lehetseges e? Stb...

Kerem akik kotekedni akarnak bele se kezdjenek. Hidegen hagy. Aki segit nekem elore koszonom. 28 eves lany. Puszi

2017. nov. 25. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Teszto alapú szteroid után érdemes várni pár hónapot amíg teljesen visszaáll a saját hormonháztartása, a többi készítményről nem sokat tudok ebben a témában. Többször kerestem már utána én is, de nem találtam olyan hiteles vizsgálatot,orvosi diagnózist ami kimondaná hogy a szteroid használat miatt a születendő gyermeknél probléma lépett fel.

Mindenesetre én az utolsó kúrától számítva legalább 2 hónapot várnék, vagy ha nyugodt lelkiismerettel szeretnék lefeküdni akár fél vagy egy egész évet is várnék és persze nem lenne rossz egy kivizsgálás se.

2017. nov. 25. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A doppingkszitmenyek nem hatnak ki karosan a baba egeszsegere csak a sportolo nemihormon haztartasat befolyasolja. Amennyiben esszel csinalta akkor a spermiumtermesnek is normalizalodbia kellett.
2017. nov. 25. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Második válaszoló tökéletesen leírta amit én elsőként.

Sajnos ő sem tudott mondani semmi érdemlegeset azon kívül hogy a tesztoszteron alapúak használata után visszaáll a normál tesztoszteronszint és a spermiumok minősége,mennyisége is.

De ne feledkezzünk meg arról hogy nem csak tesztoszteron alapú szteroidok vannak..pl növi hogy csak egyet kiemeljek. Ezekre nem végeztek kutatást vagy eredménytelenek lettek mivel elég változó az ahogyan a szervezet reagál ezekre a szerekre.

Bár igaz hogy kirívó esetről kell beszélni ahhoz hogy feltételezzük hogy a szteroidtól legyenek problémái a születendőnek. Gondolok itt olyanra hogy több évnyi kúra, rosszul eltalált adagok, rossz kombinációk stb..

2017. nov. 25. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
De okosak vagytok, nőről van szó...
2017. nov. 25. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
a KÉRDEZŐ nő, nem a párja, aki cuccolt...
2017. nov. 26. 02:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Igy van. En lany vagyok ahogy a vegen irtam :)
2017. nov. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!