Kérdésem a következő lenne (nagyon laikus vagyok, ezt nézzétek el nekem) : hogyan? "lent"
Heti 3 teljes test edzés, alapgyakorlatokkal.
Kellene egy diétás étrend. Kb 200g fehérje, 200g ch és 100g zsír.
Fehérjeforrások főleg: húsok(csirke,pulyka,marha,hal), tojás, sovány túró.
A zsír úgy fog lemenni, hogy szálkásító étrendet állítasz össze, ami annyit jelent, hogy kicsit kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit felhasznál a szervezeted.
Heti 1kg-ot fogyj úgy állítsd be a kalóriszükségleted.
Fehérjéből zsírmentes tömegre kell 2gxtesttömeget számolni. vagyis neked kéne 180g fehérje kb hogy tudsz hosszútávon is fejlődni. A zsírt és a szénhidrátot pedig a fehérjédhez igazítod.
Kis segítség
1g zsír=9kcal
1g szénhidrát=4kcal
1g fehérje=4kcal
És muszáj ezt így csinálni ha akarsz eredményt mert ez kell ahhoz, hogy lemenjen a zsír és izmosodni is tudj, és ne aggódj, ettől sem leszel túl izmos, főleg, hogy magas vagy, optikailag kevésbé is fogsz izmosnak látszani, tapasztalom a 195cm-emmel.
Úr Isten mekkora hegy lehetsz. :D
Fogyni egyszerű. Edzeni sem kell hozzá, pusztán lepucolni az étrendet. Még számolgatni sem muszáj az elején, de még egy év után se feltétlen... Elég lepucolni a bevitelt. Nyilván mindenki képben van mi az ami hizlal.
Cukros löttyök, szesz, nasik, brutál zsíros kolbászkák, szalonnák és társaik kuka. Fehér lisztből készült ételek hanyagolandók. Próbálj meg minél kevesebb fűszert, sót és cukrot bevinni.
Nem kell salátákon élni. Ehetsz bármit, ha megfelelő minőségű. Nem kell Norbi update pékségbe járni 500 forintos csigákért, (elég kihagyni) :) na jó nem, de a teljes kiőrlésű dolgokra érdemes áttérni. A fogyás mellett egészségügyileg sem haszontalan hosszútávon...
Nyilván amin látszik, hogy durva, mint lángos, tocsogós oldalas azt sem ártana visszafogni. Persze ünnepekről mehet, csak heti rendszerességgel nem kéne.
Legyen rendszer. Napi 4-5 étkezés ahogy be tudod jobban állítani a napirendedhez mérten. Legyen reggeli és lefekvés előtt másfél-2 órával is még valami. Koplalni nem szabad. Túlzabálni sem. Nagyfater nyakon vágott ha meghagytam valamit anno. Na ezért betömtem amit elém raktak aminek meg is lett az eredménye. A szervezet jelez!
Az edzést pedig leírták. Teljes testet program heti 3*. Ez kb 1 óra, kb. 10 gyakorlattal. Teli van az internet teljes tested kezdő edzéstervekkel. Nem is kell angol site-okra mászni értük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!