Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet egy genetikai kérdésem?...

Lehet egy genetikai kérdésem? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

[link]

Olvassátok végig!!!44!!

2017. júl. 25. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Keresi a kifogásokat a kedves edző úr hogy miért nem ér el eredményeket szegény sráccal.

Undorító, a saját kudarca miatt genetikai csődtömegnek akarja beállítani ezt a szegény gyereket, és ír róluk egy publikus cikket ahol még az arcuk is látszik.

Tehát kedves vendégek, lehet hozzám járni egy szakember vagyok, csakhogy minden a genetikán múlik.

Undorító b+.

2017. júl. 25. 21:30
 2/12 anonim válasza:
100%

Hogy lehet valaki ennyire g**** hogy egy ennyire fiatal sráccal ezt csinálja?

Kíváncsi vagyok hogy fog ez hatni az önbizalmára....

De neki a lényeg hogy meglegyen a kifogása ha az emberek nem látnak fejlődést az edzésein...

2017. júl. 25. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
9%

Végigolvastam, és teljesen hihető. Nekem nagyon hasonló genetikám van a balos sráchoz, szinte egy az egyben ugyanaz a testalkat, a mellek alakja, zsír eloszlása, stb. Ugyanígy el is voltam hízva, mint ahonnan ő indult. 3 év edzés után ennél egy kicsivel jobb eredményt értem el. Alacsony a tesztóm. Kíváncsi lennék a srác értékeire, szerintem nem vetik szét a hormonok.

Most ennél azért komolyabb tömeg van rajtam. Ehhez hasonló formával kezdtem egy tömegelést, ami közben ment DHEA is, nem tudom ez mennyit segített. Azóta clomid kezelés alatt állok, és épp adom le a tömegelés alatt felszedett zsírt. A kezelés hatására a tesztó jó lett, és úgy látom a tükörben, hogy ez látványban is érezhető változást hozott. Kérdés, hogy mi fog történni, ha vége a kezelésnek.

2017. júl. 25. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
Amúgy gyanús, hogy erős aromatizálás lehet a háttérben, azaz ösztrogén dominánsabb alkatok vagyunk, ezért kevésbé férfias az egész alkat, szélesebb a csípő, zsírosabb a test, stb. Nálam ez együtt jár egy érzékenyebb, érzelgősebb természettel is, valamint elég erős csontozattal.
2017. júl. 25. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A cikk egy fa*zság. Arról ne is beszéljünk, hogy félrevezeti az embereket.
2017. júl. 25. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Mondjuk ezzel kiállni egy színpadra.. Szinvonalas a csávó nagyon.

2017. júl. 25. 23:40
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha a bal oldali gyerek elmenne egy normális edzőhöz,mint pl.Szuli vagy Wittman Zsolti,fél év alatt nagyobb lenne a jobb oldali srácnál..
2017. júl. 26. 00:07
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem ért a szakmájához és a genetikára akarja fogni...
2017. júl. 26. 07:32
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
#8 szegény gyereknek elég lenne olvasgatnia 30 percet a sárga oldalon, hogy ennél többet elérjen... de valószínűleg már teletömte a fejét szegénynek az edzője egy csomó edzésbeli és táplálkozásbeli faxsággal... elég ránézni az "edző" verseny fotójára basszus...
2017. júl. 26. 07:37
 10/12 anonim ***** válasza:
26%

Itt volt végem a cikknél :D

"Sokan kérdezték, mit szedtem, mit "nyomok"? Én persze mondtam, hogy naturál vagyok, és nem használok doppingszereket és tiltott teljesítményfokozókat. A legszomorúbb ebben csak az, hogy az emberek el sem tudják képzelni ezt másképp. "

Valójában a legszomorúbb az, amikor az embernek fel sem tűnik, hogy poénkodnak rajta :D

[link]

2017. júl. 26. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!