Lehet egy genetikai kérdésem? Mit gondoltok erről?
Keresi a kifogásokat a kedves edző úr hogy miért nem ér el eredményeket szegény sráccal.
Undorító, a saját kudarca miatt genetikai csődtömegnek akarja beállítani ezt a szegény gyereket, és ír róluk egy publikus cikket ahol még az arcuk is látszik.
Tehát kedves vendégek, lehet hozzám járni egy szakember vagyok, csakhogy minden a genetikán múlik.
Undorító b+.
Hogy lehet valaki ennyire g**** hogy egy ennyire fiatal sráccal ezt csinálja?
Kíváncsi vagyok hogy fog ez hatni az önbizalmára....
De neki a lényeg hogy meglegyen a kifogása ha az emberek nem látnak fejlődést az edzésein...
Végigolvastam, és teljesen hihető. Nekem nagyon hasonló genetikám van a balos sráchoz, szinte egy az egyben ugyanaz a testalkat, a mellek alakja, zsír eloszlása, stb. Ugyanígy el is voltam hízva, mint ahonnan ő indult. 3 év edzés után ennél egy kicsivel jobb eredményt értem el. Alacsony a tesztóm. Kíváncsi lennék a srác értékeire, szerintem nem vetik szét a hormonok.
Most ennél azért komolyabb tömeg van rajtam. Ehhez hasonló formával kezdtem egy tömegelést, ami közben ment DHEA is, nem tudom ez mennyit segített. Azóta clomid kezelés alatt állok, és épp adom le a tömegelés alatt felszedett zsírt. A kezelés hatására a tesztó jó lett, és úgy látom a tükörben, hogy ez látványban is érezhető változást hozott. Kérdés, hogy mi fog történni, ha vége a kezelésnek.
Itt volt végem a cikknél :D
"Sokan kérdezték, mit szedtem, mit "nyomok"? Én persze mondtam, hogy naturál vagyok, és nem használok doppingszereket és tiltott teljesítményfokozókat. A legszomorúbb ebben csak az, hogy az emberek el sem tudják képzelni ezt másképp. "
Valójában a legszomorúbb az, amikor az embernek fel sem tűnik, hogy poénkodnak rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!