Ez hogyan lehetséges?
Üdv
Magamról kicsit, heti 4-5x edzek, jól kajálok, szórakozok, szépen fejlődgetek, lassan több, mint 2 éve edzek. 140 kg guggolok, 175kg felhúzok, és 95-100kg körül nyomok fekve, erőben is szerintem okés 2 év edzés után.
Van egy boxoló ismerősöm akivel szoktam néha találkozni a teremben, ő teljesen másképp edz, mint én. Heti 2-3 teljes test edzést végez, heti 2-3 boxedzés + szalad szinte napi szinten 20-30 percet. Nagyon sok lehet a kalóriaigénye és sok mozgás /kardió miatt az izom szép lassan laposodjon és ne legyen annyira nagy izomtömeg.
A vicces az, hogy amennyivel nyomok fekve, ő játszik azzal a súllyal, sokat szalad + edzései megfelelnek kemény kardiónak + súlyzós edzés. Nagyobb, mint én, definiáltabb, lazán megvan szerintem a 118-120 mellbősége, + karjai kerülete is jócskán 40 fölött.
Ilyen sok kardió jellegű mozgás és szaladás mellett, hogy lehet ilyen nagy erőt és izomtömeget fenntartani, ütése erős akár a bivaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!