Tarpézizmot lehetséges hosszú ruddal is edzeni?
Figyelt kérdés
Eddig mindig két egykezessel csináltam. Két 45 kilóssal, azonban úgy döntöttem sokkal partikusabb lenne ha a hosszú egyenes rúddal csináltam.
Fel is tettem rá a 2x45 kilót, de azt tapasztalom, hogy ez lényegesebben könnyebb mint egykezesekkel és nem is igazán tudok úgy mond rá csavarni egyet így vallvonogatás közben...
Hiába van a rúdon 13 kiló egyszerűen könyebb mint a két 45 kilós egykezes sulyzoval...
és nem csak én érzem így hanem külső szemlélők is látják, hogy simán megy kétkezessel még egykezessel omlott rólam víz és ordítva csináltam már szinte.
2017. nov. 9. 13:00
1/2 A kérdező kommentje:
*Hiaba van a rúdon 130 kiló!
2017. nov. 9. 13:03
2/2 Cortez70 válasza:
Lehet persze, sokan rúddal edzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!