Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baj, ha vegyes fogással...

Baj, ha vegyes fogással végzem az evezést?

Figyelt kérdés
Elértem egy olyan súlyhoz-125kg-ami már nem megy rendes fogással,ezért elkezdtem vegyes fogást alkalmazni.Jó ez így?Nem szakadhat el ettől a bicepszem?

2017. nov. 24. 21:26
1 2 3
 12/21 A kérdező kommentje:
De ezek is csak a nagysúlyos felhúzást végzik gurtnival,nem az evezést,amit alapból sokkal kisebb súllyal végzünk.Sima fogással már nem megy,de vegyes fogással még lazán,erőlködés nélkül megy.Tegyem fel mégis a gurtnit 125 kilóra?
2017. nov. 25. 13:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Jó lenne valami hitelesebb ember pl.Cortez véleményét is meghallgatni
2017. nov. 25. 19:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Már megkaptad a válaszokat, nem fog változni, ha többször megkérdezed.
2017. nov. 25. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Minek kerdezel, ha leszarod a kommenteket?
2017. nov. 25. 20:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Erőemelő vagyok,ezért gáz ha már az evezésnél ks hurtnit használok.Elhiszem,hogy egy testépítőnek nem számít,de nekem kell a fogáserősség.Vegyes fogással egyáltalán nem nehéz tartani
2017. nov. 25. 21:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Alan Thrall nem elég hiteles lol
2017. nov. 25. 23:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem az evezés fogja a fogáserősségedet növelni. És ne haragudj, de ha most Cortez idejönne és elmondaná ugyan azt mint a többiek, akkor azt miért fogadnád el míg a többit nem?
2017. nov. 25. 23:32
 19/21 A kérdező kommentje:

Alan Thrall a nagyobb felhúzásokhoz használ gurtnit,nem az evezéshez.De ha már ennél is felveszem a gurtnit,a fogáserősségem mégjobban elgyengül.Hiába húznék gurtnival 200-at,ha segédeszköz nélkül csak 170 megy,akkor csak 170-et bírok húzni,az a 200 nem is számítana sehol..

Írtátok itt az asszimetriát.De felhúzasban is vegyes fogást használunk,ott nem lesz asszimetria?

Cortez itt a legnagyobb szakértő.Azért kiváncsi lennék az ő véleményére is,hohy mot gondol a vegyes fogás alkalmazásáról evezésben

2017. nov. 26. 14:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire tudsz minden, miert kerdezel? Egyebkent meg inkabb evezz kissebb sullyal, es vard meg, mig felerosodsz annyira, hogy a 125 kilot is tudod rendes fogassal vegezni.
2017. nov. 26. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!