Ennyi lenne a genetikai potenciálom?
Sziasztok
Nagyon vékony csontozatú emberke vagyok, mikor nekifogtam edzeni 57kg voltam, jelenleg 81 kg vagyok, magasságom valahol 170-175 között van, nem mértem mostanában magam gondolom nem nőttem, testzsírom nem nagy.
Mikor először lementem edzeni a terembe az üres rúddal nyomtam és nehéz volt vele 8-10 ismétlés. 4 év edzéssel, kisebb-nagyobb kihagyásokkal sikerült elérnem, hogy :
115kg-ba megy 2-3 ismétlés, már 4-5 hónapja erőemelő edzést is végzek az erősödés végett, de mintha zsákutcába érkeztem volna, az erőszintem semmit nem növekedik, mintha megálltam volna örökre úgy érzem.
Lehetséges, hogy ez a maximális potenciálom ? Nincs több bennem ? Természetesen naturál szinten edzek, kaja és edzés, másra se időm, se pénzem.
Mindig precízen figyeltem a kajára, mivel nehezen fejlődő emberke vagyok, edzésre is. Napi 7 órát mindig tudok aludni, hétvégén akár 8-9-et is.
Próbáltam kalória plusszt teremteni, megdobtam az étrendet + 300 kalóriával, hol zsírral, hol CH-al próbálkoztam. Kisebb ismétlésekkel edzeni, erőemelő edzésterv, 5x5 mindent. Semmi nem hozott változást, mintha a falnak mennék neki. Semmi erő nem jön több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!