Ti szerettek otthon edzeni? Milyen előnyei vannak a konditeremhez képest?
Előny, hogy nem kell elmenni a terembe, időt spórolsz.
A többi csak azon múlik, milyen felszerelésed van otthon.
Csak GTG-zni szoktam itthon.
Nem sok elonye van, inkabb hatranya
Altalaban azok edzenek otthon akiknek problemas a terembe jaras, nem szeretik h ott van sok ember, varni kell a gepekre stb
Ha lehetoseged van ra inkabb jarj terembe
Én csak itthon edzek!
Előnye, hogy nem zavar és nincs útban senki. Várni sem kell másra. Azt és úgy csinalok ahogy akarok. Ha fingok felhuzaskor fingok, ha ordítok közben ordítok. Olyan fejet vágok amilyet akarok. Úgy vergődök a tárcsákkal ahogy akarok. Úgy öltözők ahogy akarok. Olyan zene bömböl amilyet én akarok.
Hátránya hogy nincsenek gépek itthon és ha nálam van a nőm inkább vele foglalkoznék csak. Olyankor nagyon szar edzések vannak.
De egyáltalán nem unalmas egyedül otthon edzeni!
Ja biztos jobb csak sulyzokkal edzeni
Vegulis biztos hulye a testepitok 99%a hogy gepeket is hasznal, nem csak rudat meg kezisulyzot
Láttad Arnold Schwarzenegger mivel edzett még Ausztriában?
Nem kellenek ahhoz gépek. Igen hülye a testépítők 99%-a mert, csak 1% él meg ebből és viszi is valamire. Annak az 1%-nak meg tényleg kellenek gépek, cucc, versenyforma és a többi!:)
A legnagyobb előnye, hogy nem kell drága bérletet fizetni arra, hogy úgy is csak a guggoló keretet meg a fekvenyomó padot használjam.
A másik hogy engem irritál nézni a sok balf..szt ahogy kínylódik.
Harmadik, olyan zenét rakok be, amilyet akarok.
Hátránya: Ha fekvenyomsz rajtad maradhat a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!