Miért fájt a hátam?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam lábazni, elején bemelegitettem, utánna felraktam a 70kg-ot és azzal 4x8at csináltam. A 2.kör után elkezdett fájni nagyon a hátam ott legalul, ez mitől lehet? Muszály volt mindig leülnöm egy kicsit mert nembirtam állni úgy fájt. Nem melegithettem be rendesen? vagy az volt a baj hogy egyből sok súlyt tettem rá?
185cm/70kg F
2017. nov. 20. 15:58
1/3 anonim válasza:
185cm/70kg ha nincs rajtad zsír ez akkor is olyan kevés, hogy 30-50kg illik az izomzatodhoz
ha többet emelsz, azt rosszul, de lehet üres ruddal is rosszul csinálod
2/3 BlodDrunk válasza:
Kb 100% hogy nem egyenes a hátad és nincs feszítve,hanem görnyedve guggolsz a nagy súly miatt.
Szóval a kivitelezés és túl nagy súly-al lesz a probléma.
Nem kell menőzni a terembe guggolj inkább 30kgval de szabályosan.
3/3 A kérdező kommentje:
hát 70 kilóval tudtam guggolni 4x8-at de máskor jobban odafigyelek akkor hogy egyenes legyen a hátam, és inkább csinálom 60 kilóval. De én nem menőzni akarok amúgy, de inkább csinálok nagyobb súllyal keveset minthogy kicsi súllyal többet. Amúgy van egy kis gerincferdülésem lehet hogy az is közrejátszik...
2017. nov. 20. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!