Labedzesnel erdemes lenne ludtalpbetetet hasznalni?
Figyelt kérdés
Eleg erosen ludtalpas vagyok
Ugye van par gyakorlat ahol eleg erosen le van nyomva a talp(guggolas,felhuzas,kitores,labtolo stb), es nem tudom h ezesetben is kene-e a betet
2017. nov. 18. 21:23
1/4 anonim válasza:
Ha nem zavar maradjon. Guggolásnál ne a lábfej elülső részére rakd a terhelést hanem próbáld minél inkább a sarkadra.
2/4 anonim válasza:
Én használok talpbetétet, de ez nem lúdtalpbetét, a harántboltozatot is korrigálja. Podoszkópos vizsgálat után egyénileg legyártják. Én valahogy stabilabbnak érzem így a guggolásomat de lehet, hogy ez csak megszokás. Viszont önmagában a technika hiányát NEM oldja meg, tehát ha boka- vagy térdfájdalmad van, akkor szinte biztos, hogy kell javítani a végrehajtáson.
3/4 A kérdező kommentje:
A technikammal nincs semmi gond, csak a talpam miatt kerdezem mert nem akarom hogy tovabb romoljon
2017. nov. 19. 11:10
4/4 anonim válasza:
Használj. Sokkal jobban fog kopni mindened, ha nem hsaználsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!