5 hónapja edzek. Vélemény a jelenlegi állapotomról? (Kép)
81,5 kg vagyok (75 kg voltam 5 hónapja), 15% (vagy néha az alatti) testzsír, 33,5 és 34-ről 38,5 és 39cm-es karok.
Gyengeségem a mellizmom, amire jelenleg fekvenyomást +mellre tolódzkodást + kézi tárogatást végzek.
A kérdésem az lenne, hogy látszik-e ránézésre egyáltalán hogy kondizok vagy felesleges folytatni?
Szia!
Igen, látszik már rajtad hogy kondizol!
Én is kezdő vagyok és sokat olvastam a neten erről.
Úgy tudod rövidebb idő alatt látványosabbá tenni az izomzatod ha mar megvan az alacsony testzsir % akkor kell nehezebb súllyal kevesebb sorozatot kezdeni !Az Étrend is eléggé nagy szerepet vállal ebben, ha komolyabban akarod csinálni akkor egy személyi edzőtől kérj étrendet és segítséget, de ha nem akarod olyan komolyan akkor figyelj arra hogy sok fehérjét vigyel be a szervezetedbe!!
(Ha nagyon komolyan heti 4-5x lejársz akkor 2-3 év alatt meglehet az álomtest ;) (De akkor figyelj az ÉTRENDRE!!))
Remélem tudtam segíteni, ha bármit rosszul írtam nyugodtan javítsatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!