Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha van izomláz akkor biztos...

Ha van izomláz akkor biztos jó az edzés?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem feltétele a fejlődésnek az izomláz, de ha van akkor az azt jelenti hogy biztosan jól, keményen meg tudtam edzeni az adott izomcsoportot?

2017. nov. 10. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
15 éves Pisti elhatározza, hogy minimum Schwarzenegger lesz két hét múlva. Elmegy a terembe, edz három órát. Másnap alig bír lábra állni, fáj minden porcikája, és azt hiszi, jót edzett. Hát nem.
2017. nov. 10. 17:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ezt írtam. Egy szóval se. 1 órákat edzek, sosem többet. Annyi hogy most a fekvenyomás mellé beiktattam egykezes nyomásokat is, mert a mellem nem úgy fejlődik ahogy én azt szeretném.
2017. nov. 10. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Az izomláz azt jelenti, hogy valami olyat csináltál, ami a szervezeted számára szokatlan. Ennyi.
2017. nov. 10. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó az edzés ,ha erősödsz az adott gyakorlatban
2017. nov. 10. 17:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor biztosan az egykezes nyomás miatt van. Köszi!
2017. nov. 10. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
tegnap 17:04 Miért ilyen divat egy hülye gyerekhez hasonlítani ilyen sok kérdést? A kérdező nyilván nem akar őrült módra edzeni 3 órát. Amúgy az izomláz az a szokatlan terhelés jele ez igaz és az is, hogy nem kell a fejlődéshez. De én amikor egy kicsit emelek a súlyokon ezáltal keményebben edzem azonnal izomlázam lesz, tehát szerintem jó jel az izomláz, még ha önmagában nem is jelenti a fejlődést. Azonkívül az izomláz sokszor az új terheléstől alakul ki, az pedig segíthet a fejlődés gyorsításában. Tehát nem feltétlenül edzettél jól ha izomlázad van, de ha egy jó edzéstervtől vagy izomlázas akkor az egy jó jel. De ha nem lennél akkor az nem jelenti, hogy szarul edzettél.
2017. nov. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!