Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Train With Brain a legnagyobb...

Train With Brain a legnagyobb strici?

Figyelt kérdés
Nezettsegert egyre kihivobb kepeket, videokat tesz koze a retkes nojerol... :D
2017. nov. 4. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
1hónap után néztem így ki. Szégyen ez a csávó
2017. nov. 5. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Hihetetlen hogy nem unja meg ezt a szerencsétlenkedést :'D már 10-en akárhány éve lejár edzeni és 10kilóval bénázik? 1 hónap alatt megunnám ezt xd
2017. nov. 5. 13:30
 13/18 Whitewolf19 ***** válasza:
48%

Érdekes... én egy hónap után például valamit még alig éreztem.. de hát itt mindenki akkora genetikai csoda! :D

Az elején még a kajára se figyel valaki úgy.. én se tettem.. ahogy arra is lett, már kezdte kompenzálni az eredményeket.. idővel minden jobb lett. De ne tartsátok már magatokat különbnek.. mert hamar hoz eredményt nektek az edzés.. a másiknak lehet több kell. Nekem is van olyan barátom , akinek nagyon nehezen megy.. de inkább segítek és nem ez a lenéző magatartás.. mert hogy én több súlyt teszek a rúdra.. neki meg éppen feleannyi sincs..

2017. nov. 5. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: más is van ilyen helyzetben de nem kezd el "okatató videókat" és yt trash videókat csinálni :D

Én pl nem is hallottam volna róla ha nem pattan ki régen ez a Kathi Bélás dolga.

2017. nov. 5. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Whitewolf19, itt nem azzal van a baj, hogy milyen szinten van. Azzal, hogy így osztja az észt ezreknek. Senki nem néz le senkit pusztán azért, mert gyengébb, vagy kevésbé jó a formája. Félreérted.
2017. nov. 5. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem is lassabban ment az egész, de ez a csávó kész vicc, ha majd kicsit mélyebben benne leszel a témában, majd te is rájössz :)

2017. nov. 5. 14:59
 17/18 Whitewolf19 ***** válasza:

Én se osztom ezt a fickót.. láttam pár videóját én is.

Főleg népszerűséget akar szerezni magának, annyira én sem veszem ezt komolyan.

De nem csesztetem azért, mert nem néz ki olyan definiáltan.

2017. nov. 5. 15:22
 18/18 anonim ***** válasza:
még ha definiált lenne akkor is egy nulla lenne a forma xd
2017. nov. 5. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!