Ki milyen ruhába megy terembe?
Figyelt kérdés
Most megyek majd, nem tudom milyen félébe menjek. Gondolkodom a Nike-n vagy a Myprotein-en. Szerintetek?
Cipőbe teljesen megvagyok lőve. Focizom és így gondolkodok, hogy veszel teremcipőt és akkor összekötöm a kellemest a hasznossal. Teremcipő kondihoz mennyire jó? Terembe akarok futni is gépen
2017. nov. 2. 08:09
11/13 anonim válasza:
Kínais magasszárú tornacipő 2400 ft
Póló 1500ft
Rövidnadrág 2000ft
Futócipőt meg felejtsd el az edzőteremben.
12/13 anonim válasza:
Én egy decathlonos rövidnadrágban, egy Lidl kompressziós trikóban és rajta egy szintén Lidl műszálas pólóban nyomom. Jól elvezeti az izzadságot, nem ragad rám, mint a pamut. A lényeg szerintem, hogy sportruha legyen, tehát nedvességelvezetős, jól szellőző műszál.
A teremcipő szerintem működhet.
13/13 A kérdező kommentje:
Futocipovel mi a gond?
2017. nov. 4. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!