Ki milyen ruhába megy terembe?
Most megyek majd, nem tudom milyen félébe menjek. Gondolkodom a Nike-n vagy a Myprotein-en. Szerintetek?
Cipőbe teljesen megvagyok lőve. Focizom és így gondolkodok, hogy veszel teremcipőt és akkor összekötöm a kellemest a hasznossal. Teremcipő kondihoz mennyire jó? Terembe akarok futni is gépen
Senkit sem fog érdekelni, hogy milyen felirat van a ruhádon :D
Én egy sima pamut atlétában megyek, nincs rajta felirat. És egy fekete hosszú tornanadrágban.
Sima általános sportcipő.
Csak ezt a mellmutogatos atlétát, ami alig fed vmit, azt hagyd ki.
Es cipo, a teremcipo jo lesz
Egy piacos rövidnaci meg egy atléta, amo rendszerint úgyis lekerül rólam, télen nyáron melegem van ha mozgok...
+papucs... tudom tudom... de én az állo gyakorlatokat mezítláb csinálom, mert szerintem az a természetes, meg a kényelmes is, guggolást pl cipőben nem is tudnék már...
2-3törölköző a lényeges pont, nyáron van, hogy 4 is kell mert 1 az izzadtságot törölni, 1 a gépet leteríteni, 1 meg zuhanyozni a végén...
De nyáron van, hogy annyit izzadok, hogy 2 is elmegy e célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!