Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás után bőrfelesleg?

Akos000 kérdése:

Szálkásítás után bőrfelesleg?

Figyelt kérdés
Elég kövér voltam és leadtam kb 15 kilót, a hasamon a felső 4 kocka látszik, de a hasam alján nagy maradt a bőröm. akkor látszik nagyon ha leülök vagy lehajolok. Mit lehet ez ellen tenni? Tapasztalatok érdekelnének főleg

2017. okt. 31. 15:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Ui: 15 éves vagyok, hátha számít :)
2017. okt. 31. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ott még van zsír is. Ha heti 1 kg-ot fogytál akkor ilyen fiatalon a bőr tudja tartani a tempót és visszahúzódik.
2017. okt. 31. 16:24
 3/3 What to eat ***** válasza:
Egyetértek a #2-essel. Az utolsó kilók, betokosodott zsírok mennek le a leglassabban beletelhet akár 1 évbe is hiába van kiszámolva minden mire rendeződik, súlyzós edzést ajánlok mellé mert legalább tónust ad a testnek és az izom miatt nő az alapanyagcseréd. Egyébként mennyi idő alatt adtál le 15kg-t? Ha az első két hétben volt 3-6kg fogyás az még nem gond, ha továbbra is heti 1 - 0.5kg val mentél le akkor nincs gond. De mivel fiatal vagy a tested még sokat tud korrigálni, alkalmazkodóbb.
2017. okt. 31. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!