Felhúzásnál jó ez a szisztéma?
Figyelt kérdés
120x6 140x6 160x6 180x6 200x4-5 körül vagy legyen több ismétlés a legnagyobb súllyal?2017. okt. 26. 16:41
1/8 anonim válasza:
Szerintem edzésről edzésre emeld . Nagyobb súly és 5 ismétlés .
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval így akkor: 120x6 140x6 160x6 180x6 200 5x5 es minden második edzésen pakolok rá 2.5 kgal többet(ha tudok)
2017. okt. 26. 16:58
3/8 anonim válasza:
Ha neked bejön ok de könnyen lehet hogy ez sok lesz . Legyen egy sorozat kisebb súllyal bemelegítésnek és utána az 5x5 200.
4/8 anonim válasza:
Vak vezet vilagtalant. 1 sorozat benelegites nem eleg, nem lehet egyböl 200ra ugrani egy sorozat utan. Viszont te kerdezö meg tul sok ismetlest csinalsz bemelegitesnek igy nem fog menni 200al az 5x5. Eleg ha az elsö bemelegitö sorozatba huzol 5-öt a többibe mar csak 3akat ha ugy erzed a vegen csak 2. Ezt neked is erezned kell.
5/8 anonim válasza:
"Vak vezet vilagtalant"- de okos itt valaki . Épp az a lényeg hogy ne csináljon túl sok bemelegítést mert túlterheli magát . Lehet hogy egy sorozat kevés de ez csak pl volt . Csinálhat nyugodtan 3 sorozatot is ha kell neki annyi a bemelegítésre .
6/8 anonim válasza:
En is ezt mondtam neki ha nem tünt volna fel. Lehet nem artana ha olyan tanacsata hallgatna aki nem csak videon latot mar 200 kilot. De felölem halgathat rad is neki lesz gond.
7/8 anonim válasza:
Érezné hogy elég - e 1 sorozat . De igaz hogy 1 sorozat kevés lehet . Bár lehet értelmesen is kommunikálni nem rögtön leszólni a másikat .
8/8 anonim válasza:
Szerintem brutál sok amit leírtál, 1x5-öt kéne munkasorozatsak, 6-7 felvezető sorozattal.
Pl: 15 12 12 10 8 6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!