Hogy tanulhatnám meg hogyan kell a kondigépeket helyesen használni?
Sajnos nincs pénzem személyi edzőre, és sajnos amikor egyszer elmentem konditerembe nagyon bénáztam és sokan megnéztek, kinevettek... szeretném ezt elkerülni. Van olyan netes anyag/videó ami bemutatja hogyan kell helyesen használni a gépeket?
Valamint a térdízületeim gyengék, viszont szeretném formálni a fenekem. Guggoláson kívül mi jöhet még szóba?
22/L
Itt egy 15 perces edzés fenékre. Hagyd ki azt, ami nagyon igénybe veszi a térded! Nagyon trükközni nem tudsz, mert fenékre nagyjából az jó, ami combra. A combra meg a guggolás különféle formái valók.
https://www.youtube.com/watch?v=BEehIVBk0kc
.
A különböző gyakorlatokról rengeteg videó van a neten. Ha most kezdesz edzeni, nem kell sok gyakorlatot elsajátítanod. Igazából terembe sem kellene menned. Veszel néhány gumikötelet, egy húzódzkodót, és otthon is edzhetsz.
Köszönöm a gyors választ!
Igazából az is baj, hogy nem tudok nagyon mélyre guggolni. Nem tudom ez amiatt van-e, hogy gyenge a térdem, vagy valami más izmom nagyon feszes?
Szia. Amikor legugolsz nem szabad hogy a térded a lábfejed elé érjen így nem terheled meg nagyon a térded.
A konditermeben általában vannak recepciósok vagy van olyan személy akitől tudsz segítséget kérni ők azért is vannak,hogy segítsenek a gépek használatában,ha oda mész biztosan szívesen segítenek.
Az hogy kinevetenek az őket minősíti. Senki nem úgy megy oda a kondiba ,hogy elsőre mindent tud. Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!