Srácok! Milyen szakirodalomból/videókból tanulhatnám meg az alapokat a kondizáshoz?
Soha sem voltam még konditeremben, gőzöm sincs, melyik gép hogyan működik és mire való, arról pedig főleg, hogy mennyit kell csinálni milyen intenzitással. Sajnos nincs olyan ismerősöm, aki eljönne velem és megmutatná az alapokat, magán edzőre pedig nincs pénzem (önjelölt oktatóra sem vágyok), de egyébként sem szimpatikus ötlet, mert önbizalom hiányos/szégyenlős vagyok. Szeretnék felszedni legalább 10 kilót, mert mindenhol borzasztóan vékony vagyok és már nagyon zavar. Ha van esetleg YT-n oktató videósorozat az összes ma létező gép működéséről és arról, hogy milyen intenzitással kell használni, valamint küldenétek linket akár olyan szakirodalomról, ami kifejezetten kezdőknek szól, az hatalmas nagy segítség lenne nekem, hogy összeszedjem a bátorságomat és ne úgy menjek el edzeni, hogy azt se tudom melyik bolygón élek. :P
A rémálmom lenne, ha elkezdenék bénázni ilyen helyen. :-/
amúgy szabad súlyokkal
mell: fekvenyomás rúddal, fekvenyomás egykezessel
hát: evezés, felhúzás, fürészelés
bicepsz: váltott karos egykezes bicepszezés, francia rudas bicepszezés
tricepsz: lórugás, homlokhoz engedés
váll: vállból nyomás, előre emelés, oldalemelés, előre dölt oldalemelés
láb: guggolás, merevlábas felhúzás, kitörés
csuklya: vállvonogatás rúddal
alkar: madárfogás francia ruddal, kalapács fogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!