Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sokan azért adják fel mert...

Sokan azért adják fel mert elhiszik hogy a sok youtubeos fitness guru teljesen naturál, aztán elmegy a kedvük hogy ők nem tudnak olyan fél éves átváltozásokat elérni mint ők?

Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert kishitű gyökerek. Fél év alatt ha normálisan csinálja, elég nagy változást ellehet érni.
2017. okt. 25. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki csak a végeredményre koncentrál az belebukik... én igy látom. Ez az egész egy baromi jó kis "utazás" utólag jöttem rá én is hogy mekkora út volt a legelejéről, konkrétan megismertem önmagam az edzésnek köszönhetően. De sokan erre tojnak, csak az kell hogy legyen 6pack meg 45ös kar meg nők, az ilyenek mindig buknak ha nem koxolnak.
2017. okt. 25. 10:29
 3/4 Cortez70 ***** válasza:
Attól nem kellene feladni, csak ismerni kell a határokat, hogy mit lehet elérni.
2017. okt. 25. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy mindenki elhiszi, hogy naturálok. A fő problémák ezek lehetnek: Rájön, hogy ez több munka mint gondolta. Nem bírja tartani az étrendet, nincs hozzá kitartása. Nem lát hamar eredményt, ezért elmegy a kedve. Nem tud felzárkózni arra a szintre ahol a többi régebben járó ember van és ez frusztrálja. Valaki beszól neki, nem biztos, hogy a teremben és ezzel eltántorítja a céljaitól. Ha elég sokszor mondják valakinek, hogy te erre nem vagy képes az sok embernek elég. Kinézett magának egy csajt és közben a csaj összejön valakivel aki ugyanúgy nem sportos mint ő volt, erre azt mondja f...om akkor minek csináljam :D Ezerféle oka lehet, hogy sokan abbahagyják. Nem azért mert hülyék, hanem mert gyengék mentálisan.
2017. okt. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!