95 kg-s lánynak milyen gyakorlatokat ajánlanál?
Figyelt kérdés
45 perc futás után (futópadon-pulzuskontrollal, intenzitás váltogatásával)
durván megizzadtam, de jobban érzem magam mint előtte
utána mit csináljak ?
amim van: gumikötél, 3 kg-s súlyzó (2db)
2017. okt. 18. 18:09
1/20 anonim válasza:
Úszás ha tudsz úszni . A bringa sem rossz ha engedi az idő . Amennyiben a fogyás a cél akkor kalória mínuszos étrend .
2/20 anonim válasza:
Mi a cél? Izmot szeretnél növelni?
3/20 anonim válasza:
ne haragudj, de ilyen súllyal nem szabadna futnod..nem mondta még senki?? testépítéshez nem értek, de ha fogyni szeretnel, elöbb diétáznod kellene h egy 10 es lemenjen.kaján múlik.ha "gyúrni szeretnél, ahhoz nem tudok hozzászólni.
4/20 anonim válasza:
Hogy tudsz ennyit futni? :O Én is 95 kgs lány vagyok, sokat sportolok (trx, box stb), de 5 perc kocogás után kiköpöm a belem.
Taníts mester :D
5/20 A kérdező kommentje:
hát nem futás inkább gyors séta na :D 6 km/ óra volt a max... de 90% ban 5km/h :) szóval gyors séta a futópadon
2017. okt. 18. 18:32
6/20 A kérdező kommentje:
már fogytam 20 kg-t csak étrenddel, most próbálom beépíteni a sportot :) célom picit erősödni, meglévő izom megtartása, picit izmosodni még és természetesen fogyni tovább, az étrend része oké
2017. okt. 18. 18:33
7/20 A kérdező kommentje:
plankoltam egyet végül :D nem gondoltam, hogy ilyen kemény
2017. okt. 18. 18:51
8/20 anonim válasza:
Egeszen enyhe gyakorlat lesz: a fejedet kell jobbra-balra forgatni, mindannyiszor, amikor nassolnivaloval kinalnak, vagy amikor a masodik fogast teszik eled etkezeskor.
9/20 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes választ :D nem szoktam nassolni
2017. okt. 18. 18:53
10/20 anonim válasza:
Az 5 km/h gyaloglás, és annak sem gyors. De mindegy, nem ez a lényeg. Ha szeretnéd megtartani az izmaidat, teljes testes erőedzést javaslok. Guggolás, csípőemelés hanyattfekvésben, gumiköteles evezés, fekvenyomásnak megfelelő gumiköteles gyakorlat, hanyattfekvésben lábemelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!