Mi a baj, miért lett ilyen nehéz a guggolás?
82-3 kg vagyok és 15 éves (ez annyira nem is fontos).
Pár hete 70kg-mal küszködtem guggolásnál, de valahogy sikerült röpke idő alatt feltornásznom úgy, hogy most 90kg-ba belemegy az 5. Valamiért most nagyon nehéznek érzem a gyakorlatot, pedig szerintem még mindig kis súlyt használok.
Lehet, hogy az a baj, hogy edzésente akarom emelni a súlyt, vagy nem tudom. De ma még meg is rándult a combom, belül.
Nem is csak hogy egyre nehezebbnek érzem, hanem látom, hogy megy tönkre a technikám. Főleg utolsó ismétléseknél, mikor állok fel, kezdenek befelé menni a térdeim, stbb..
Az alvás szerintem meg van, kb. napi 7-8 órát alszok. Étrend, hát itt most nem tudom, mert elvileg hízok. 2 hónapja fejeztem be a szálkásítást, akkor 3,5-4kg-mal kevesebb voltam. Szóval szerintem ezzel sincs gond.
Még is miért érzem, hogy egyre nehezebb lesz a gyakorlat, nehezebben fejlődök és megy tönkre a technikám?
Nem edzek minden nap, heti 3 guggolás van, mint az ICF-ben.
Még nem akadtam el az emelésben, csak ahogy erősödök, egyre nagyobb súlyokat használok, érzem, hogy egyre nehezebben megy. Meg valamiért romlik a technikám. Szóval nem hiszem, hogy vissza kéne vennem, mert még nem akadtam el.
Szóval akkor ne edzésente emeljem a súlyokat?
Mert eddig úgy volt, hogy heti 7,5kg-ot emeltem a súlyon, szóval minden edzésen ráraktam 2,5kg-ot és még sem akadtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!