Voltatok már olyan helyzetben hogy azt gondoltátok hogy abba hagyjátok a gyúrást és a fehérje mizériát?
Figyelt kérdés
2017. okt. 11. 16:00
1/6 anonim válasza:
Ezt te érzed, én a szívem miatt hagytam abba, de amúgy se bírtam mert rettenetesen hullott tőle a hajam már az utolsó évben, én kb 21 évesen hagytam abba, de munka is volt mellette nem bírtam.
Szóval választanom kellett, az egészségem és a normális munka, vagy mindkettő de akkor lerongyolódok, így nekem könnyű volt a választás.
Kegyetlen sokat, sőt annál is többet rájuk költöttem! Bele se merek gondolni mennyit! Fiatal voltam, bírtam, csináltam, azóta könnyen fáradok, lehet fajtám is nem tudom.
2/6 anonim válasza:
Milyen fehérje mizéria? Ha csak sütit eszek kb akkor is meg van az elegendő mennyiség...
3/6 Cortez70 válasza:
Nem. 32 éve edzek és sosem volt ilyen.
4/6 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy "fehérje mizéria?"
5/6 A kérdező kommentje:
Valaki irta ha sütit eszik akkor is meglesz neki a fehérje amennyi kell az izmához..? Fehérje mizéria=figyelni,törekedni hogy minél több fehérjét vigyünk be... tegnap mégis eröt vettem magamon és lementem jol esett jol nézek ki ha izmos vagyok, de nagyon jo lett volna csak lefeküdni tvzni :D
2017. okt. 12. 08:04
6/6 Cortez70 válasza:
Mondjuk ez a minél több fehérje az baromság. Naturalban nincs értelme napi 2g x ttkg fölötti bevitelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!