Szerintetek jó ez az összeállítás?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link] (ebből kettőt)
mellé vettem 24 kg csirkehúst egy hónapra meg rizst.
mi a véleményetek? tömegelés lesz.
2 éve kondizok, most volt egy 2 hónapos kihagyásom, munkahely miatt.
hat azert napi 700 g csirke kell.Nem tudom mennyire nyomod komolyan, meg hogy mennyit ertesz hozza de heti 5 kg csirket illene megennie egy kondisnak.egybekent ezek a leghasznosabb cuccok.
de esetleg ha valamit kifelejtettem akkor szoljatok, azert irtam ki a kerdest ;)
Miért kell 700g csirke:?D meg mi az hogy illene annyit megenni:?D
Létezik más fehérje forrás is,ami még jobb is sokkal mint a csirke,nem kell csirke rizsen élni mert rohadt unalmas már 1 hét után is.
Multi pro mellé tök fölösleges az a magnézium.
Béta alinin szintén fölös.
Fehérjéből van jóval olcsóbb is,de ha nem számít a pénz akkor oké.
na mutass olcsobb minosegi feherjet 😃
myprotein oke tudom az olcsobb de nekem nem jon be
Csirkenel jobb feherjeforras? marhaus, draga es egy heten 2-3x van ertelme enni mert megterheli az emesztorendszert. beta alanin segit regeneracioban, csokkenti a faradtsagerzetet(4500 ft korul van, nemsok nekem de kinek mi).
-Multi-pro mellé nem kell calcium-magnézium, van benne elég.
Viszont, ha szeretnél még ezenkívül bevinni, akkor a scitecessel jobban jársz, mert ott is 17ft-ra jön ki egy kapszula, de az egy kapszulában 500ca és 250mg van a A biotechesben meg 3 kapszulában van 1000ca és 350mg.
-Fehérjéből vannak olcsóbbak: Protein Buzz, MHN whey, de ha neked a scitec ízlik, akkor vedd azt.
-kreatin mehet napi 5-8 gramm folyamatosan.
-beta-alanin szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!