Ezt a kalóriatöbblet dolgot mennyire kell véresen komolyan venni? Lent
Nem akarok testépítő lenni, csak szeretnék 1 sportosabb, izmosabb fizikumot.
Elég sokat eszek, és fehérjedúsan.
2x ettem ma csirkemellet rizzsel,párolt zöldséggel, megettem 1 doboz túrót, 4 kisebb virslit 2 zsemlével, 2 adag zabkása, 1 alma + a turmixom.
156g fehérje
223g ch
81g zsír
és mindössze 2300kcal, ami elvileg elég kevés ahhoz, hogy nőni tudjak.
Sokat eszek magamhoz képest is, de egyszerűen munka és suli mellett ennél többet nem nagyon tudok bevinni.
Mit csináljak, toljak be még 1 gyrost a körúton??:D
20F
Ha nőni akarsz, akkor kell a kalóriatöbblet, mégis miből nőnél, ha elhasználod, amit beviszel?
Nem tudhatom, hogy mennyi kcal kell neked.
Kinek mi a sok. A munka és suli nemtudom, hogy jön ide, ha NAGYON kellene, 2x5 perc alatt benyomnék több ételt (nem lenne optimális, de menne)... OK, az én étrendemen ez más, de nehogy már ne érj rá eleget enni. Egyél töményebben, ha nem megy. Főleg a zsírt könnyű emelni, de ha a ch-t akarod... A zabkása, rizs elég vizes tud lenni, ott még lehet némi mozgástér, ha problémád van a térfogattal. Vagy egyél többször. Akárhogy is, ami kell, az kell, meg kell oldanod.
250g turo
30g feherje
50cukor
300ml tej
30g mogyorovaj
Turmixold ossze. Van 1 menud ami 1000 kaloria es feherjedus.
Illetve ha letolsz neha neha 1 csokit az se fog falhoz vagni. Megeszed, finom is es be js vittel 300 kaloriat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!