Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy írjak magamnak itthonra...

Pszicho88 kérdése:

Hogy írjak magamnak itthonra edzéstervet?

Figyelt kérdés

Csákóka!

Itthonra akarok magamnak edzéstervet írni.

Edzegetek 1-2 éve, nem komolyan. Egy kis rizsfehérjét iszok, meg HMBCA port iszok edzés előtt.

A magasabb ismétlésszámos edzésektől csak fogytam, így azok nem jók nekem. Csináltam az 5x5 tervet, de azzal meg hamar megtorpantam és kinyírta a térdem a guggolásnál.

Egy olyan 6-10 ismétléses terv kéne, amibe le van írva, hogy milyen időnként érdemes a súlyokat növelni és mennyivel. Van itthon fekpadom, kétkezes súlyzóm és egykezes súlyzóim is és van húzódzkodó rudam is.

Milyen szisztéma mentén írjak tervet magamnak?

Heti 3 napban gondolkodom.

A vádli edzést úgy tudom megoldani, hogy csak egy lábbal vádlizok és tudom növelni a terhelést úgy, hogy vagy fogok hozzá a kezembe súlyt, vagy fölveszek egy táskát tele súlyokkal.

Próbáltam edzésterveket, egyedi módszereket.

Nagyon sok érdekes dolgot kipróbáltam.

Próbáltam a super slow módszert is, az 5x5 módszert, hagyományos terveket 8-10 ismétléssel, magas ismétlésszámokat.

Sok tervnek az a baja, hogy nm elég összetett, sok gyakorlatot izomcsoportot kihagynak belőle.

Szeretném megedzeni a vádlimat is keményen, a csuklyás izmomat és jó lenne ha alkarra is menne egy gyakorlat és a tricepszre is.

Nehezen hízó alkat vagyok.

Mit ajánlotok?

2017. okt. 6. 12:55
 1/1 anonim válasza:

shop.builderen találsz. Meg a "jutubon" is van. ;)

Csákóka!

2017. okt. 11. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!