Mennyi a súlyfelesleg?
Látok sok helyen ilyeneket hogy 20kg-ot akar leadni valaki, a másik 30-at, a harmadik csak 5-öt.. de azt honnan lehet tudni hogy kin mennyi a felesleg? Én elég vékony vagyok de van rajtam egy kis zsír (hasonlításképp, annyi hogy ha befeszítem a hasam akkor 3-4 kocka körvonala látszik, a 2 amelyik legfeljebb van főleg, azok feltűnőek. Viszont ha nincs befeszítve akkor nem látszik kocka, kis zsír igen, meg meg tudom fogni az “úszógumit”
De azt honnan tudjam hogy ez hány kg felesleg?
Testzsírszázalékot mérhetsz és számolgathatsz, vagy sejted, hogy a te izommennyiségeddel mennyi lehet a jó súly...
De konkrétan valóban nem tudhatod, de ez nem baj, általában semmit nem változtat, ha előre tudod, hogy 11 vagy 14.5 kilónál fogsz megállni. Az emberek, úgy tűnik, imádnak előre tervezni, a fogyisban kérdezik folyton, hogy mikorra fognak lefogyni, mintha ezt bárki megmondhatná nekik.
Gondolom, rajtad igen kevés felesleg lehet - a saját ízlésed szerint. Nem mindenki akar egyformán szálkás lenni s a kockák sem ugyanakkora testzsírnál kezdenek látszani az egyes embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!