Egy izomra mennyit kell nyújtani?
Figyelt kérdés
Nyújtó gyakorlatokat tudok.
Csak azt nem, hogy mennyi ideig kell nyújtani egy izomcsoportot és hány sorozat nyújtás kell rá? Meg hogy csak edzés napokon, vagy mindennap kell nyújtani?
A célom nem az, hogy lenyújtsam az izmaim edzések után, hanem az, hogy végre tudjak mélyet guggolni buttwink nélkül.
2017. okt. 1. 19:31
1/4 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a buttwinknek általában az oka, hogy nem elég mobilis a boka, esetleg nem nyomod kifelé eléggé a térdeket. Keress videókat bokamobilizálásról és iktasd be a bemelegítésbe.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt én értem, ezzel nincs gond.
De mennyit kéne rá nyújtani, hány másodpercet/percet, hány sorozatot? És minden nap kell nyújtani, vagy csak edzésnapokon?
2017. okt. 1. 20:02
3/4 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan hogy mennyit kell. Én minden nap nyújtok (reggel-este), tartom a pozíciókat kb fél percig és rengeteg javult a mobilitásom már egy hónap alatt is. Az a mobilitás ami az átlag ember edzéséhez szükséges gyorsan elérhető.
4/4 anonim válasza:
3-5 kort szoktam,20-30 masodperceseket,bemelegítés után,vagy szériák után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!