Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » ICF 5x5 mennyire jó izomtömeg-...

ICF 5x5 mennyire jó izomtömeg-növelésre?

Figyelt kérdés
Nem inkább erőt hoz, mint izmot?

2017. okt. 1. 13:24
 1/6 BlodDrunk ***** válasza:

teljesen jó:)

Jobban hozza az erőt,de ugye az erő nagyobb izmot is jelent

2017. okt. 1. 13:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Jogos. :) Köszi!
2017. okt. 1. 13:34
 3/6 Klanwarrior ***** válasza:

Nekem személyes tapasztalatom van vele. Amikor edzeni kezdtem, 10 körüli ismétlésszámmal dolgoztam, ezzel tudtam fejlődni több, mint egy évig, majd 3 hónapig stagnáltam 81 kilósan, nem tudtam, miért. Váltottam erre 4 hónapja, és így, két év edzésmúlttal is sikerült felszedni 3,5 kilót. A tükör szerint nem jött fel zsír, de nyilván nem mind izom.

Erőt és izomtömeget is hoz rendesen.

2017. okt. 1. 15:19
 4/6 Cortez70 ***** válasza:
Izmosodsz is vele.
2017. okt. 1. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:

nem értem hogy miért mindenki ICFezik.

Nyilván jó, de a Stronglifts 5x5 "elbroscience"-esített verziója.

A Stronglifts 5x5, és annak a haladóbb változatai a legjobbak, főleg azoknak akik már nem teljesen kezdők, mert ők már úgysem tudnak ennyi kiegészítő gyakorlatot csinálni ha tisztességesen dolgoznak a főgyakorlatoknál.

2017. okt. 1. 16:21
 6/6 BlodDrunk ***** válasza:
100%
Igazából nagy súly,alapgyakorlatok,nem kell izolálgatni,elég egy gyakorlat is egy izomra,nagyokra kettő esetleg,8 ismétlés fölé se érdemes menni,naturálon így jön legjobban a tömeg.
2017. okt. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!