Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan érjek el egy alapvető...

Hogyan érjek el egy alapvető izomzatot, soványként? Nagyon bőven kifejtve, a többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 éves vagyok, 55 kilós, kb. 180 cm, elég soványnak, és gyengéknek tartom magam. Szeretnék egy alap erőnlétet szerezni magamat. Megpróbálok minél érthetőbben fogalmazni: Nem akarom kigyúrni magamat, hogy minél nagyobb duzzadó karjaim legyenek, viszont szeretnék egy alapvető erőnlétet/izomzatot szerezni magamnak. Remélem ez így érthető :)

Szoktam látni srácok, duzzadt eres, megerőltetett karokkal, valami hasonlóra gondolok. Gyanítom ez tömegelés, viszont én nem feltétlen szeretnék efelé hajlani, én saját testsúlyos edzésekre gondoltam, viszont tanácstalan vagyok, és hogy őszinte legyek nem is nagyon értek ehhez, ezért szeretnék egy kis útmutatást kérni , hogy ez így mennyire, és miképpen valósítható meg :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 28. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Írd be a Google-be hogy alapismeretek. Első találat lesz
2017. szept. 29. 05:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell testépítés. Kezdj el valami vizisportot mondjuk, azok kellően izmossá tesznek.

De ha ez nem jön be, akkor a calisthenics-et ajánlanám.

2017. szept. 29. 07:18
 3/3 anonim ***** válasza:

De, tömegelned kell, ha izmosabb akarsz lenni, szerintem is ismerkedj az alapvető fogalmakkal.

Akármit is edzel, megfelelően kell mellé enned, hogy jöjjön némi tömeg.

2017. szept. 29. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!