Szerintetek ennek így volna értelme?
Figyelt kérdés
Sajnos kövér vagyok ezért fogyózom, ami annyit jelent hogy napi 2000 kalóriára vagyok korlátozva és mivel házi kosztra ítéltettem ezért nem valami fehérje dús az a 2000 kcal ugyan megkértem anyámat hogy ha olyan kaja van hogy fasírt vagy oldalas vagy hasonló akkor nekem helyette párolt csirkemell legyen illetve a kenyeret lecseréltem abonettre de ez önmagában még nem sokat javít a helyzeten. Emellett a fogyás mellett én izmosodni is szeretnék amit eddig elég szorgalmas edzéssel próbálok is megtámogatni viszont ugye építőanyag nélkül a munka nem sokat ér, szóval arra gondoltam hogy azt a 2000kcal-t megtámogatnám edzésenként egy adag fehérje porral is, szerintetek volna értelme, vagy diéta alatt ne is álmodjak az izmosodásról?2017. szept. 21. 09:07
1/1 Cortez70 válasza:
Kezdőként izmosodsz kalória mínuszban is. Ha nincs meg szilárd sima kajából a napi 1,5-2g x ttkg fehérje akkor egeszitsd ki protein porral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!