Van értelme napi 1 km-t futni? 18/l
Figyelt kérdés
Nagyon nem birom a futast.Napi 1 km-t futok(most kezdtem el),ez heti 7 km.Heti 4x edzek combra,fenékre és hasra.Hasam kockás már egyébként.Heti 2 balett oram is van.165 cm vagyok es 50 kg.Ennyi sport eleg?2017. szept. 20. 13:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem ennyi sok. Nem értek a baletthoz, de az is kell, hogy adjon állóképességet. Ha mégis akarsz futni, az 1 km távnak nem sok értelmét látom.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mi a célod ezzel. És, hogy miért akarsz a baletthoz jobban futni. Egyébként ha sokszor futsz 1km-et, annak meglepő módon az lesz az eredménye, hogy egyre jobban fogsz tudni 1km-et futni.
3/5 anonim válasza:
Ha egy kilométert lefutsz kb 6 perc alatt, akkor nem sok értelme van egy hatperces edzésnek. De ha összevonod a comb-fenék-has edzés elejére, vagy végére, akkor jó lehet bemelegitésnek, vagy levezetésnek.
4/5 Borabababi válasza:
Minden edzesnek van értelme.
De ha úgy sportolsz ahogy leírtad akkor ha akarsz nem kell futnod.
De ha akarsz akkor szerintem fuss csak fel km-t.
En rendszeresen futok is futó vagyok.
5/5 Csiß válasza:
azért minden nap ne fuss (főleg kezdőként).Inkább fuss heti 3x3 km-et kezdésként, akkor még regenerálódni is fogsz kicsit a szünnapokon. Nem baj, ha nem tudod egyhuzamban lefutni a 3 km-et,amikor úgy érzed,akkor nyugodtan sétálj bele.Idővel alkalmazkodik majd a keringésed és jobban fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!