Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van értelme feltenni mindent...

Van értelme feltenni mindent a testépítésre, edzősködésre?

Figyelt kérdés

Öcsém nem ment egyetemre (pedig felvették) mert kitalálta hogy ő személyi edző lesz! Azt látja hogy a nagynevű profiknak itthon menő luxusautójuk van, jó házuk, szép csajuk, közben meg ott vannak, azt csinálják amit szeretnek. Tiszta álom.

Viszont hiába próbáltuk felvilágosítani: nem mindig lesznek ügyfelek, ha kimegy a divatból az edzés, akkor meg felkopik az álla, mi lesz ha megsérül, elüti egy autó és többet nem edzhet? Nem lesz szakmája! A másik, nem biztos hogy neki pont bejön az edzősködés, nem garantált hogy luxusban fog élni mert elmegy edzőnek!

Hiába, nem lehet lebeszélni! Már azt próbálom elérni hogy jövőre menjen el legalább a Testnevelési Egyetemre, felvenni simán felfogják.

2017. szept. 9. 09:19
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Luxus élete nem lesz ezzel, de ha lesz elég embere akkor megél belőle. Ha ő ezt szeretne csinálni akkor hadd csinálja, szerintem. Nem megy ki divatból az edzés az tuti. És hiába van más szakmad, az autó akkor is elüthet, ez nem szakma függő.
2017. szept. 9. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

A divatból biztosan nem fog kiemenni,mert a sportos test mindig menő lesz.

Ha csökken az érdeklődés,akkor majd növelik az árakat.

Luxus élethez viszont nem elég egy mezei személyi edzőnel lenni,sőt telített már itthon a piac ehhez eléggé.

Viszont ez mellett tanulhat valamit esti vagy hétvégi képzésen.

2017. szept. 9. 09:41
 3/7 anonim válasza:
59%

Rossz az érvelésed. Ha egyetemre megy, és elcsapja egy autó, mi a garancia arra, hogy nem szerez olyan (mondjuk éppen csak enyhe fokú, de a karriere szempontjából végzetes) agykárosodást, ami miatt a szellemi munkáját sem tudja folytatni?

Amúgy meg manapság mr mindenki egyetemet végez, dunát lehet a diplomásokkal rekeszteni, akiknek diplomás munkaerő kell, szabadon válogathat, és éppen ezért csak a valóban rátermettek érvényesülnek végül. Aki meg kevésbé rátermett, az örülhet, ha bármi más állásban el tud helyezkedni, és nem utasítják el kapásból túlképzettség címén.

Amúgy meg, kinek mi a luxus élet. Én szociális szférában, keveset keresve is szolidan el tudok éldegélni, és igazából nem is vágyom nagyobb jólétre. Akit személyi edzőt ismertem, az hozzám képest abszolút luxus színonalon élt, de valahogy én nem irígylem ezeket a luxus életvitelű embereket, sőt, sajnálom, mert valójában a pénzükön kívül totál üres az életük.

2017. szept. 9. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Az én személyi edzőmnek pl 4000 forintos órabére volt,és nem volt egyáltalán valami nagy név.. szóval valahol megértem miért akarnak annyian ezzel foglalkozni.. tényleg azt látom én is hogy ezeknek mindig valami menő sportautójuk van, tele vannak zsével, jobbnál jobb nők veszik őket körbe állandóan,és egész nap gyúrhatnak..kényelmes élet..csak itt is probléma lehet az,ami pl anno a jogászoknál: mindenki az akart lenni,és egy idő után iszonyú túlkínálat lett belőlük..ma már mindenki vagy focista vagy személyi edző akar lenni,kérdés hogy hova vezet ez?
2017. szept. 9. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A személyi edzők nagyon nagyon nagy része egyáltalán nem él luxusból, magyar átlagbérből élnek. Arányaiban annyi személyi edző él luxusban mint bármilyen más szakmában lévő. Esélye nincs több meggazdagodni mint más szakmában.
2017. szept. 9. 11:01
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Az él luxusban aki kereskedik is koxal. Sima személyi edzesből senki nem lesz milliomos.
2017. szept. 9. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy csak megélj belőle, ahhoz is fel kell építeni egy komoly brand-et, ami nem rgyszerű. Hogy luxus életet élj, havi 1 milliót kéne elkérni minden kuncsaftodtól, vagy többet. Akkármekkora neved van, ez nem fog menni sima edzősködésből.
2017. szept. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!