Szálkásítani szeretnék, súlyzós edzéseket végzek DE?
1. Akkor fogysz ha kevesebb kalóriát viszel be mint amennyit elhasználsz és akkor hízol ha többet. Ha most te benyomsz egy tábla csokit, de még mindig kevesebbet vittél be mint amennyit elhasználsz, akkor ugyan úgy fogyni fogsz.
2. Nem ártana kiszámolni hogy mennyi kalóriát viszel be, mert csak így érzésre eléggé mellé lehet lőni ami pedig hátráltatja a haladásodat.
3. Ezeket nem nagy súlyok, hanem kicsik, ezekről elég hamar tovább kéne lépni (nem tudom mit értesz popsira edzés alatt, milyen gyakorlat?)
4. Ha már edzel akkor eddz mindenre. Egy arányos, formás test messze vonzóbb mint ha csak a feneked lenne kidolgozva, a kiegyensúlyozatlan izomzatból adódó problémákról meg nem is beszélve.
Az előző elég korrektül összeszedte a dolgokat.
Az édességtől még lazán fogyhatsz vagy erősödhetsz, persze az egészséged miatt nem árt, ha jobb összetételűeket eszel, de neked kell eldöntened, neked mi fér bele.
Mindenre edzem, csak ma lábaztam ezért kiemelten azt. Nekem nagy súlynak számít,
mert többet nem nagyon birok el, amúgy számolom a kalóriákat. Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!