Futással lehet szálkásítani?
Figyelt kérdés
Ha elkezdek futni de közben ugyanúgy edzem ugyanakkora súlyokkal a szénhidrát bevitelt csökkentem, a fehérje bevitel megmarad akkor szerintetek az izmok nem épül le szálkásítás közben?(ugyebár ha nagy súlyokkal edzek ugyanúgy akkor az izomok nem fognak le épülni hogy elbírják a nagy súlyt.2017. aug. 2. 11:14
1/5 A kérdező kommentje:
Végül is az a kérdés hogy lehet e így szálkásítani?
2017. aug. 2. 11:15
2/5 anonim válasza:
Kalória deficittel lehet szálkásítani.
3/5 anonim válasza:
Három dolog szükséges a legjobb eredményhez:
1. Kalóriahiány.
2. Megfelelő mennyiségű fehérje.
3. Testmozgás.
Ha ezek megvannak, akkor jó úton haladsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen azt elfelejtettem írni hogy nem vagyok kövér csak eddig mindíg csak tömegeltem és most szeretnék kicsit leszálkásítani.
2017. aug. 2. 11:32
5/5 anonim válasza:
Ha komolyan elkezdesz futni -heti 3-4 alkalom, es mellette heti 1 keresztedzes - akkor eloszor sulygyaraprodast is eszrevehetsz- a merlegen, kinezetre ez valszeg nem fog latszani, sot. De egy jo par honap futas utan indul be az a szint h a szervezet ledobalja magarol a futashoz felesleges dolgokat
Es onnantol igen, szalkasodsz
Sokan turelmetlenek, es nemjo technikat illetve edzesstilust valasztanak
Javaslom h fuss pulzuskontroll alapjan, akkor remelhetoleg nem fogod feladni 2-3 honap utan se a futast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!