Táplálékkiegészítők nem rosszak a szervezetnek?
Nem terhelik túl a gyomort,bélrendszert? Nem okozhatnak gyomorban savasodást,fekélyt,vagy bélgyulladást?
Pl sok vitaminra is gondolok itt,fehérjére,ízületvédő?
hát mind mesterséges dolog... nem hiszem, hogy azonkívül, hogy töömegetnövelsz tőle jót tesz az egészségednek. a vitaminok, amiket meg szednek, hát tudományosan bizonyított h rossz a felszívódása. nem tudom minek ez a sok mű dolog, nem elég, hogy a kaják nagy százaléka valami anyaggal van kezelve, aztán még a baromja beviszi ezt a ...
+ most volt hír, hogy a legtöbb fehérjeport liszttel "hígították" (csak néhány termék felelt meg az előírásoknak, pontosan nem tudom mik). én azokat az embereket ismerem el, akik normális hússal érnek el olyan alkatot, a fehérjeporosokat pufiknak hívom :D
plusz hozzátenném h a táplálkozástudós egyetemi végzettségű szakemberek is nekem azt mondták, hogy nem ajánlják, nyilván ők értenek is hozzá. elég ha megnézzük mondjuk az SE weboldalán elérhető tantervet, hogy miket is tanulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!