Táplálékkiegészítők miért okoznak gondot?
Figyelt kérdés
Van egy érdekes problémám, amire sehol nem találok választ... először a tejsavófehérje koncentrátumot próbáltam de attól nagyon elkezdtem gázosodni és hasmenésem is lett idővel. Aztán kipróbáltam az izolátumot attól is ugyanez volt a helyzet, majd vettem beef proteint attól is elkezdtem gázosodni és hasmenést kaptam a harmadik napon. Most 3 napja vettem myproteintől egg az az tojásproteint és attól is bugyorog a hasam megállás nélkül és puffaszt. tehát lényegében próbáltam mindent, de minden kiegészítő csak gondokat okozott az emésztésemben eddig, de most jön a lényeg! Ha tejet iszom semmi bajom nincsen, ha megeszek napi 8db tojást reggel és este tehát két részre osztva, akkor sincsen semmi bajom, ha marhahúst eszek 250grammot akkor sincsen semmi bajom. Természetesen minden tápkieg tesztelése között hagytam bőven időt a beleimnek regenerálódni. Valaki nem tud erre mondani valamit? hogy ez mitől lehet? :(2017. júl. 3. 17:52
1/8 anonim válasza:
Es csak akkor van ez, ha tapkieget eszel? Probaltad mar hogy pl egy hetig semmilyen taplalalek kiegeszitot nem eszel? Akkor is ez van? Biztos azok okozzak a gondot? Mekkora adagot iszol? Lehet laktoz intolerancia, amit egy bizonyos szintig toleral a szervezeted. Bar marha es tojas feherjetol nem kellene hogy ez legyen. De lehet gluten erzekenyseg is. Biotech izo whey zerot probaltad? Az elvileg minden mentes. De ha semmi sem segit en elnennek a helyedbe gasztroenterologushoz. Barmi mas problema lehet.
Nekem is folyamatos puffadas es hasmenes volt a tejsavotol. Amiota szedem a scitec laktaz enzimet. Semmi bajom.
2/8 Cortez70 válasza:
Lehet, hogy a sok édesitőt nem bírod. Hanyagold akkor vagy vegyél sima izesitetlen tejsavo proteint. De be lehet vinni sima szilárd kajából is a napi mennyiséget, nem muszáj a proteinpor.
3/8 A kérdező kommentje:
ízesítetlent próbáltam ki tejsavóból és tojásból is... de el fogok menni gasztroenterológushoz, igen a kajától nincs semmi bajom
2017. júl. 3. 18:07
4/8 anonim válasza:
Egyszer azt olvastam ha egy tápkiegtől szarnod kell, akkor a tápkieg is szar:)
5/8 A kérdező kommentje:
scitec whey,myprotein whey, mhn tejsavó, biotech beef, biotech isowhey, ans egg, myprotein egg powder ezeket próbáltam ki
2017. júl. 3. 19:05
6/8 anonim válasza:
Akkor nem fogsz por formában proteint fogyasztanu. Bele ne haljál.
7/8 A kérdező kommentje:
kellett oda az a "bele ne haljál"
2017. júl. 3. 19:16
8/8 anonim válasza:
Igen kellet, hátha leesik, hogy a "nagy problémád", valójában nem probléma és lehet nem kéne a 32. Tápkieget is erőltetni, ha 31től már fostál. Itt senki nem fogja neked megmondani ennyiből, hogy ezt mi okozza. Te se gondolhatod komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!