Szörny alkar építésére tippek?
Nagy súlyos felhúzás gurtni nélkül, nagy súlyos vállvonogatás(egykezesekkel). Nekem ettől most szépen fejlődök. Korábban csináltam csuklóhajlításokat, de csak szétbaszta az csuklóízületemet, úgyhogy azt már nem csinálom.
Felhúzás meg vállvonogatás nekem elég. Persze így kevesebbel tudsz felhúzni, mint gurtnival, de nagyon gyorsan jön fel tőle az alkarom. Láthatóan vastagabb és eresebb lett. A csuklóm viszont maradt vékony, az genetika azon nem tudok változtatni.
Csukló méret függő is,hogy mekkorára lehet növeszteni naturálban.Nekem 16os a csuklóm és behajlított méréssel edzéssel de külön alkar edzés nélkül volt az alkarom 33as.Aztán elkezdtem a csuklóhajlítást és a fordított bicepszet és lett 36os,itt meg is állt.Utána betettem a függeszkedést és sikerült 38ra feltornázni,e fölé nem megy,ez a naturál határom.Próbáltam még a farmer sétát,meg az összes szkanderes gyakorlatot fél év bontásokban,de nem megy 38 fölé,ha több a kaja akkor se.De az biztos,hogy a statikus szorításokra reagál a legjobban,azok edzik meg,mint a függeszkedés időre,vagy ugyanez a gyakorlat súlyzóval a súly tartás időre.
Amit még észrevettem,hogy nem nehéz túledzeni és beszedni egy gyulladást,ezért szerintem két gyakorlat elég rá.A függeszkedés időre és a fordított fogású bicepsz heti kétszer a sorozatok között lenyújtani,ugyanúgy mint a vádliedzésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!