Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó lesz így a kúra?

Szerintetek jó lesz így a kúra?

Figyelt kérdés

Előszöris leszögezném, hogy nem kérek lebeszélő kommenteket és csak olyan írjon aki tényleg ért hozzá, köszi.

Tehát egy stanazolol kúráról lenne szó. Előszöris Biosira gyártótól (mennyire lehet tuti a cucc? 10mg 200db 2 hónapos kúra lenne 1 hét fel és 1 hét levezetéssel 40mg menne tehát napi 4 szem. Közbe menne 25mg provi is mert nem tudni hogy nincs e felütve kis tesztóval mert ugye ha a stana 100% eredeti lenne akkor nem kéne. Legalon is menne napi 3 szem májra. Nagyon sok vízfogyasztással persze az öntisztulás miatt. Vélemény h ez igy jó e? Magamról 25 vagyok kb 15 éves korom óta edzek 80kg 178cm hez, nagy súlyokkal edzek, alapgyakorlatokra nagy hangsúlyt fektetve. Picit definiáltabban szeretnék kinézni.

2017. szept. 16. 23:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tablettás koxot nem ajánlom semmilyen körülmény között, jól gondold meg :)
2017. szept. 16. 23:57
 2/11 clint ***** válasza:

Hölgyismerősöm használta, tesztóval nincs felütve.

Legalon felesleges kúra közben, önmagában használva a provi is.

2017. szept. 17. 00:01
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Mondtam nem kérek ilyen jellegű kommentet, mert nem érdekel, de azért köszi.

2. Biztos nem kell hozzá semmi? Ahol olvastam (nagyon sok helyen) mindenhol irták h provi menjen ha jó a stana lelőheti a libidót.

2017. szept. 17. 00:21
 4/11 clint ***** válasza:
Libidóra jó lehet, bár önmagában ritkán használják ezért nem tudom. Tesztoszteronnal kombinálják sokan épp a libidócsökkenés miatt,de libidóra nem fog hatni 25 mg provi.
2017. szept. 17. 00:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Biosira cuccot tudod ki nyoma magába....
2017. szept. 17. 09:52
 6/11 clint ***** válasza:
Nem roszabb a biosira a többinél, csak szólok.
2017. szept. 21. 01:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Magnus nyomába sem ér. Vegyél biosira npp-t és nézd meg mi lesz benne ;)
2017. szept. 21. 08:24
 8/11 clint ***** válasza:
A magnus is jó, még egyelőre...
2017. szept. 24. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Kíváncsi leszek az új Baltic-ra
2017. szept. 24. 11:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Proteinbuilderen a tapasztalatok alapján nem túl jó a Biosira. Elvileg a legjobb az Elit stana.
2017. szept. 24. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!