Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét érdemes vennem?

Milyen fehérjét érdemes vennem?

Figyelt kérdés

Nekem elsősorban étkezést kellene pótolnia, mert néha nincs étvágyam, vagy időm enni, ezek ritkábban fordulnak elő, de van rá példa.

Kasein vagy tojásfehérje kellene. Most vettem próbaképpen egy Scitecet, mert műtik a fogamat, és kb. 5 napig nem tudok normálsan enni.

Elég drága, a 920grammos kiszerelés 7000 körül van. Kasein komplex a neve.

Milyen márkát ajánlotok, ami esetleg jobb minőségű, vagy jobb az ár/érték aránya?

2017. szept. 16. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az MHN fehérjét javaslom, ha sokkalod az árat. Olcsó, könnyen oldódik, az íze kaka, de annyira nem vészes.
2017. szept. 16. 17:30
 2/3 clint ***** válasza:
Sajnos a kazein mindenhol hasonló,ahol meg olcsóbb ott rendelni kell és postaköltséggel kerül ennyibe. Én azt értem h kaja helyett kell, de nem értem miért nem tejsavófehérje akkor is? Két olyan por állagu cuccot szeretnél amit konkrétan ehetnél is.
2017. szept. 17. 00:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg étkezéspótlásra ez kell, és ha nincs időm enni, akkor ezt gyorsan el tudom készíteni, és fogyasztani.
2017. szept. 17. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!