Milyen fehérjét érdemes enni?
Sziasztok!
Egy fél éve elkezdtem edzeni, de csak szálkásodom mintsem izomtömeget növelek, érdeklődnék, hogy milyen fehérjét érdemes enni, illetve mennyi idő alatt látszik a hatása, hozzátenném, hogy nem kigyúrni akarom magam, csak ne legyenek annyira vékony kezeim. Válaszokat köszönöm!
A "nem akarom kigyúrni magam" alatt azt értettem, hogy nem 2 ajtós szekrény szeretnék lenni, csak egy kicsit jobban kinézni.
A súlyommal nincs semmi gond az kb 70-75 kilogramm (178 cm vagyok), most az elmúlt 6 hétben nem edzettem sokat, tanultam, vizsgáztam és dolgoztam így felszaladt egy 3-4 kiló de főleg hasra, azt 2-3 hét alatt leadom. Szóval azért kérdeztem, hogy fehérjéből mit érdemes venni, amitől a karjaim egy kicsit vastagabbak lesznek edzés hatására.
Semmilyet. Amúgyse úgy van, hogy megiszol egy turmixot és csak a karod fog nőni tőle.
Sőt, ha kaja sincs rendben, akkor csak pénzkidobás. Eddz nagy súlyokkal, kevés ismétléssel.
Egyébként cucc nélkül se nagyon tudnál két ajtós szekrény lenni, max ha nagyon zsíros is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!