Milyen tömegnövelő packot rakjak össze magamnak?
Figyelt kérdés
20 Ezer forintom van rá,itthon van fehérjém kreatinom,vitaminom.
Ezek mind gymbeam-től vannak.
TSM szerint edzek és kellene valami tömegnövelő.
Én a zöld jumbót néztem.
Illetve kell még valami hozzá ? Vagy simán elég a tömegnövelő?
A kajám az rendben van,rendberaktam napi 4x eszek,de nagy mennyiségben.
2017. szept. 16. 07:42
11/17 Cortez70 válasza:
Majd számolok, ha ráérek, de most filmet is nézek. Amúgy meg abban is jobb, hogy a ch az zab és arpa. Nem cukros mint a jumbo.
12/17 Cortez70 válasza:
Mert cukorbeteg lehetsz idővel azért.
14/17 Cortez70 válasza:
Mex size 6.8 kg, ebben van 1836g fehérje és 4 kg összetett ch. A jumbo prof 3.2 kilóban van 1088g fehérje és 1536g ch, ennek egy része cukor. És árban közel ugyanannyi. Tehát szinte kétszer annyi fehérjét és szénhidrátot kapsz a mex size tömegnövelővel ugyanolyan árban.
15/17 anonim válasza:
és akkor a mex size miért nem olyan "népszerű" mint a jumbo?
16/17 anonim válasza:
Mekkora homály ember vagy. A mulatós zene is népszerűbb, mint jazz. Akkor a jazz szarabb mint a mulatós? Kb ennyit ért az érved.
17/17 Cortez70 válasza:
Mert nincs annyira reklámozva, mint egy sciteces jumbo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!