Koxos vagy nem? Link
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én ugyan tudom a választ de kíváncsi lennék ti mit mondtok. A legalján lesz egy link és az lenne a kerdes hogy szerintetek koxol e. Illetve a másik kérdés amit viszont már én sem tudok, hogy hanyas karja lehet? A válaszokat köszönöm!
És itt a link:
2017. szept. 15. 21:42
1/10 anonim válasza:
Ez még simán naturál forma. Ha koxol akkor valamit nagyon elba.sz :D
2/10 anonim válasza:
Ezt még lehet hozni naturálon.
Egyébként vicc, hogy ismerek pár kokszost, aki már nem az első kúráján van túl és kb így néz ki. Persze rántott sajt, milánói tészta meg hasonló étrenden vannak.
3/10 Cortez70 válasza:
Ez naturálban is elérhető bőven.
4/10 anonim válasza:
Mi baj a rántott sajttal? Tök jó kaja.
5/10 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2017. szept. 16. 10:46
6/10 A kérdező kommentje:
#4 esnek szólt. Ez most jó volt. 👍
2017. szept. 16. 10:47
7/10 anonim válasza:
Komolyan kérdeztem. Tömegelésbe simán belefér.
8/10 A kérdező kommentje:
Jah... 😑
Na mindegy, szerintem poénnak is jó volt... 😁
2017. szept. 16. 11:22
9/10 anonim válasza:
Hozható naturálba, de szerintem koxol. Látom a szemén.
10/10 A kérdező kommentje:
Szuper. Köszönöm a válaszokat. Eredményt nem írok ki hogy milyen arányban voltak jó válaszok.
Azért nem, mert ha még van valakinek tippje aki erre jár, az írja meg mit gondol, priviben úgyis küldöm a helyes választ.
2017. szept. 17. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!