Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jok a hosszu labak vagy rosszak?

Szilard999 kérdése:

Jok a hosszu labak vagy rosszak?

Figyelt kérdés

179cm vagyok ,szalkas,es 65kg,ekto-mezomorf testalkatu ,es hosszuak a labaim,ha befeszitem a hasam akkor csak 4 kockam feszul meg ,a maradek 2 az a koldokom alatt van es az mar nem feszul meg.

Engem idegesit hogy amikor felveszek egy polot a fenekem eltakarja...olyan mintha fenekem se lenne ;)) es nincs is nagy fenekem,mondjuk azt akarom hogy latszodjon azert..(fiu vagyok)

Szoval osszegezve hatrany a hosszu lab testepitesben?+Szerintetek is ha nektek is hosszu labatok lenne idegesitene hogy nemlatszik ki a feneketek?tudom hogy fiuknak nem azt nezik de sok csaj mondta hogy nincs semmi seggem...m

2017. szept. 13. 12:54
 1/6 A kérdező kommentje:
ha kell kepet is kuldok teljes test kepet
2017. szept. 13. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor megkell próbálnod a maratoni futást, ott nagyon előny a hosszú láb.
2017. szept. 13. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Ehh,,,futottam mikor meg fiatalabb voltam,de mindig izgulok es akkor otthagytam :))
2017. szept. 13. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
A csípőlapátomig 110 cm vagyok,viszonylag hosszunak számít a lábam. Guggolás,felhúzás kicsit nehezebb,de inkabb legyen hosszú lábam,minthogy 185 cm alatt legyek. Előny es hátrány is lehet egy hosszabb végtag,de ez egyén és célfüggő.
2017. szept. 13. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert olyan gáz 185 ceti alatt lenni?

170-180 az átlag magasság.

Testépítésben még hátrány is a 185+ centi.

2017. szept. 13. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem mondtam h gáz,csak megszoktam már h viszonylag magas vagyok. Nincs bajom az alacsonyabbakkal. Tudom h hátrány,nem is akarok testépítő lenni,azért edzek,mert szeretem,es jól érzem Így magam.
2017. szept. 14. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!