Heti két edzéssel lehet izmosodni a legelején?
Figyelt kérdés
Egyetem mellett ennyire lenne időm maximum.Teljesen kezdőnek ez is elegendő lehet legalabb az izmok "hozzaszoktatashoz"? Így lehetne fejlődni?Pl ket egesz testes edzessel2017. szept. 11. 23:58
11/15 anonim válasza:
De vágom. Attól még szerintem a heti 2 edzés semmire sem jó, teljesen felesleges így belevágni. Én sosem tudtam valamit csak fél gőzzel csinálni.
12/15 Cortez70 válasza:
Az elején így is fejlődik és majd változtat, ha stagnál.
13/15 anonim válasza:
Felőlem aztán csinálhatja így. De szerintem semmi értelme.
14/15 anonim válasza:
Hogyne lenne értelme?
Ha heti 2alkalommal tanulsz meg 3 uj japán szot, lassan, de tanulod a nyelvet, nem?
Ha kezdokent heti 2x edz, annak is van értelme
15/15 anonim válasza:
Ti, akik annyira értetek az edzéshez, emiatt a gondolkodás miatt nem juttok sehova. Azt már egy elsős is tudja, hogy a kettő több, mint a nulla. Benne van, hogy nem fejlődik úgy, mint a hárommal, de fejlődik, és ez a lényeg. Tehát baromság azt mondani, hogy semmi értelme. Az ilyen embereknek nincs semmi értelme. :) Kérdező ne aggódj, fejlődhetsz heti 2 edzéssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!